Ecart Invest

Als investeringsbedrijf is het onvermijdelijk dat je op enig moment doorkrijgt wat wel en niet werkt. Voor ons is gebleken dat er een duidelijk verband is tussen de mate waarin de financiële rapportage van bedrijven op orde is en de resultaten van die bedrijven. Dat wordt nog belangrijker wanneer bedrijven door middel van fusies of overnames worden samengevoegd. Om ons werk goed te kunnen doen, is het voor Ecart daarom echt een voorwaarde dat wij kunnen rekenen op een accountant die kan helpen bij het begeleiden van die processen. In Van Wezel hebben we wat dat betreft een uitstekende partner gevonden.

Drs. Rolf Metz, Directeur Ecart Invest
Bezoek de website

Hoek Group

Over een periode van 40 jaar is Hoek Group uitgegroeid van een enkele vrachtwagen tot een internationale onderneming van formaat. Van Wezel heeft al die jaren met ons meegemaakt. Dat is niet voor niets. Hoe groot we ook zijn geworden, Van Wezel was in staat om met ons mee te groeien. De relatie heeft inmiddels vrij veel weg van een huwelijk, natuurlijk met de ups-and-downs die daarbij horen, maar dat moet kunnen als je het over familie hebt.

Peter Hoek sr, Hoek Group BV
Bezoek de website

Leliveld Vastgoed

Voorheen zaten we bij een van de grote partijen. De ervaring was daar dat ze vooral heel duur waren terwijl het aan klantvoldoening en snelheid volledig ontbrak. Via een bevriende ondernemer zijn we daarna bij Van Wezel terecht gekomen waar het gevoel helemaal anders is. We hebben te maken met drie vaste contactpersonen en vragen worden eigenlijk altijd meteen, of op z’n minst zo snel mogelijk, beantwoord. Nu zijn we tien jaar verder en we hebben nog geen moment spijt gehad van de keuze.

Bart en Joost Leliveld, Directie Leliveld Vastgoed B.V.
Bezoek de website

NWH Jobs

Toen NWH in 2019 controleplichtig werd, hebben wij een aantal partijen uitgenodigd om te bepalen waar we dit onder wilden brengen. Het beste gevoel hadden we bij Van Wezel. Wij waren voornamelijk op zoek naar korte lijnen en goede adviezen. Daarin zijn wij niet teleurgesteld. Van Wezel slaagt er bovendien in om een duidelijke meerwaarde te bieden met de audit. Op diverse punten zijn onze ogen geopend waar het gaat om verbeteringen van het proces die onze operatie nog professioneler hebben gemaakt. Een aangename verrassing voor iets wat in eerste instantie alleen een verplichting lijkt.

Dennis en Jacco van Wieringen, Directie NWH Jobs
Bezoek de website

Rituals

Een aantal jaar geleden hebben wij de overstap gemaakt naar Van Wezel. Ten opzichte van de landelijke partij waar we voorheen zaten, heeft dat een aantal duidelijke voordelen waarvan met name de korte lijnen en snelle reacties voor ons belangrijk zijn. Als we een vraag hebben, duurt het nooit lang voordat we de juiste persoon te pakken hebben. Natuurlijk zijn we benieuwd of Van Wezel dit niveau van betrokkenheid kan volhouden, maar gezien het lokale karakter hebben we daar absoluut vertrouwen in.

 

Monique van Arnhem en Hester Baljet, Rituals Noordwijk, Katwijk en Leidschendam
Bezoek de website

Suzie’s & Van Aken

Met Suzie’s & Van Aken hebben we in relatief korte tijd meer bereikt dan we hadden durven dromen. Dat maakt het makkelijk om te vergeten dat we – met een paar taarten, een paar klanten en de boekhouding in een schrift dat ik van mijn tante gekregen had – best klein begonnen zijn. Dankzij een tip van familie kwam ik bij Van Wezel terecht. Wat ik altijd heb gewaardeerd aan Van Wezel is dat ze ons nooit het gevoel hebben gegeven dat we de aandacht niet waard waren. Ze zagen de potentie vanaf het prilste begin en hebben op diverse manieren geholpen om die potentie optimaal te benutten. Dat vind ik echt heel gaaf.

Suzanne van Haaster, Suzie’s & Van Aken
Bezoek de website

Van Kesteren Schilders

Vanuit de wens om te versnellen, bleek het voor Van Kesteren Schilders verstandig om op zoek te gaan naar een nieuwe accountant. Zodoende kwamen we Willem Vriend en Van Wezel op het spoor. Daar was meteen een klik. Het contact is veel hechter, vragen worden soms al beantwoord voordat we ze hebben gesteld en we hebben belangrijke stappen gemaakt op het gebied van automatisering. Van Wezel fungeert bijna als mentor. Precies waar we naar op zoek waren.

Loek van Noort, Van Kesteren Schilders
Bezoek de website

Witmer & Odijk

Toen ik tijdens een toevallige ontmoeting met Willem Vriend aangaf dat zowel de kosten als de begeleiding van mijn voormalige accountant voor verbetering vatbaar waren, kwam Willem al snel met een voorstel en een werkwijze om dat mogelijk te maken. Niet alleen werden daarmee mijn kosten een stuk lager, de nieuwe werkwijze heeft ook geleid tot een beter rendement. Die betrokkenheid is altijd kenmerkend gebleven voor de samenwerking en ik heb al heel wat wijze beslissingen genomen dankzij Willem en Van Wezel.

Hans Odijk, Directeur Witmer & Odijk
Bezoek de website