Leliveld Vastgoed

Voorheen zaten we bij een van de grote partijen. De ervaring was daar dat ze vooral heel duur waren terwijl het aan klantvoldoening en snelheid volledig ontbrak. Via een bevriende ondernemer zijn we daarna bij Van Wezel terecht gekomen waar het gevoel helemaal anders is. We hebben te maken met drie vaste contactpersonen en vragen worden eigenlijk altijd meteen, of op z’n minst zo snel mogelijk, beantwoord. Nu zijn we tien jaar verder en we hebben nog geen moment spijt gehad van de keuze.

Bart en Joost Leliveld, Directie Leliveld Vastgoed B.V.
Bezoek de website

Witmer & Odijk

Toen ik tijdens een toevallige ontmoeting met Willem Vriend aangaf dat zowel de kosten als de begeleiding van mijn voormalige accountant voor verbetering vatbaar waren, kwam Willem al snel met een voorstel en een werkwijze om dat mogelijk te maken. Niet alleen werden daarmee mijn kosten een stuk lager, de nieuwe werkwijze heeft ook geleid tot een beter rendement. Die betrokkenheid is altijd kenmerkend gebleven voor de samenwerking en ik heb al heel wat wijze beslissingen genomen dankzij Willem en Van Wezel.

Hans Odijk, Directeur Witmer & Odijk

Ecart Invest

Als investeringsbedrijf is het onvermijdelijk dat je op enig moment doorkrijgt wat wel en niet werkt. Voor ons is gebleken dat er een duidelijk verband is tussen de mate waarin de financiële rapportage van bedrijven op orde is en de resultaten van die bedrijven. Dat wordt nog belangrijker wanneer bedrijven door middel van fusies of overnames worden samengevoegd. Om ons werk goed te kunnen doen, is het voor Ecart daarom echt een voorwaarde dat wij kunnen rekenen op een accountant die kan helpen bij het begeleiden van die processen. In Van Wezel hebben we wat dat betreft een uitstekende partner gevonden.

Drs. Rolf Metz, Directeur Ecart Invest