"Mijn hart ligt bij de chocola - dan ga ik niet boekhouden."

René Huigsloot, Banketbakkerij Van Dam

"Ik heb het gevoel dat Van Wezel een onderdeel is van mijn bedrijf. Een schakel in het systeem, net als mijn personeel. Ze zijn betrokken, begrijpen wat er speelt, en wat de bedrijfscultuur is. "

Barend van den Broek, Pearle

"Wilbert is een leuke vent, enthousiast, betrokken. Hij snapt waar we naar toe willen. Hij luistert naar wat je wilt en denkt met je mee. We zitten op 1 lijn!"

Theo Hendriks & Anton van Vliet, CT De Boer

"We hebben onderzoek gedaan naar wie de beste accountant voor ons zou zijn. Van Wezel kwam daaruit. Met hen wilden we zaken doen. Vakbekwaam, snel, altijd bereikbaar, en aardige werknemers."

Henk van der Plas, Gebr. Van der Plas B.V.

“Ze zullen het ook zeggen als ik iets beter niet kan doen. Ze blijven rekenen. Als je meer huisjes hebt, betekent dat bijvoorbeeld niet automatisch dat je meer verdient”

Dolf Groenewegen, Strandhuisjes Willy Zuid

"De kwaliteit is goed en up-to-date. Ze gaan met hun tijd mee. Ze hebben een lange geschiedenis, maar vergrijzen zeker niet."

Wim de Leeuw & Terry Bloemert, De Leeuw

Onze diensten2017-04-10T11:57:21+00:00

Administratie

Wij zijn helemaal thuis in de financiële administratie. Een goede administratie is belangrijk voor ieder bedrijf, maar vergt wel veel tijd en aandacht. De vele administratieve verplichtingen zijn vaak een zware last.

Accountancy

Inzicht geven in de stand van zaken van uw onderneming is het belangrijkste kenmerk van onze accountancydiensten. Wij geven u een helder beeld van uw huidige situatie, maar wij geven ook aanbevelingen voor de toekomst.

Fiscaal

Wij volgen de fiscale ontwikkelingen in binnen- en buitenland op de voet. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, dus is het belangrijk dat er specialisten naar kijken. Wij houden de vinger aan de pols.

Organisatie en bedrijfsadvies

‘Van Wezel accountants en adviseurs’ doet veel meer dan het opstellen of controleren van cijfers. Wij willen uw organisatie of bedrijf beter leren kennen om een optimaal advies te geven.

Salaris administratie en personeelsadvies

Het voeren van een salarisadministratie is een veeleisende discipline. De sociale en fiscale wetten en regels zijn complex en worden voortdurend veranderd.

ZZP ondersteuning

In de huidige tijd starten steeds meer vakmensen als zelfstandige ondernemer. Zonder de beperkingen van een dienstverband oefenen zij hun vak uit als zelfstandige zonder personeel.

HEEFT U EEN FINANCIËLE VRAAG? VRAAG HET ONZE EXPERTS.

WIJ DOEN HET SAMEN MET U

Wij werken met een hecht team voor een grote verscheidenheid aan klanten van ZZP’er tot beursgenoteerde bedrijven en geven deze allemaal de hoogste kwaliteit en service die mogelijk is.

Contact info

Oegstgeesterweg 199
2231 AT Rijnsburg
071-4092100
info@vanwezelacc.nl