Administratie

Wij zijn helemaal thuis in de financiële administratie. Een goede administratie is belangrijk voor ieder bedrijf, maar vergt wel veel tijd en aandacht. De vele administratieve verplichtingen zijn vaak een zware last.

Lees verder

Accountancy

Inzicht geven in de stand van zaken van uw onderneming is het belangrijkste kenmerk van onze accountancydiensten. Wij geven u een helder beeld van uw huidige situatie, maar wij geven ook aanbevelingen voor de toekomst.

Lees verder

Fiscaal

Wij volgen de fiscale ontwikkelingen in binnen- en buitenland op de voet. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, dus is het belangrijk dat er specialisten naar kijken. Wij houden de vinger aan de pols.

Lees verder

Organisatie en bedrijfsadvies

‘Van Wezel accountants en adviseurs’ doet veel meer dan het opstellen of controleren van cijfers. Wij willen uw organisatie of bedrijf beter leren kennen om een optimaal advies te geven.

Lees verder

Salaris administratie en personeelsadvies

Het voeren van een salarisadministratie is een veeleisende discipline. De sociale en fiscale wetten en regels zijn complex en worden voortdurend veranderd.

Lees verder

ZZP ondersteuning

In de huidige tijd starten steeds meer vakmensen als zelfstandige ondernemer. Zonder de beperkingen van een dienstverband oefenen zij hun vak uit als zelfstandige zonder personeel.

Lees verder

HEEFT U EEN FINANCIËLE VRAAG? VRAAG HET ONZE EXPERTS.

Vraag een expert

WIJ DOEN HET SAMEN MET U

Wij werken met een hecht team voor een grote verscheidenheid aan klanten van ZZP’er tot beursgenoteerde bedrijven en geven deze allemaal de hoogste kwaliteit en service die mogelijk is.

MAAK NU EEN AFSPRAAK