Wij verzorgen wettelijke en vrijwillige controles voor jouw onderneming. Met ons onafhankelijke oordeel over je financiële zaken krijg je inzicht in hoe jouw bedrijf ervoor staat.

  • Zorgvuldige controle van je jaarrekening
  • Goede voorbereiding dankzij handige quick scan
  • Ruime ervaring met IT-audits

Controle jaarrekening

Moet of wil je jouw jaarrekening laten controleren? Onze controleteams staan voor je klaar. We werken met een zorgvuldig opgezet controleprogramma, toegespitst op jouw onderneming. Onze controle is zeker niet alleen een noodzakelijk kwaad. Je krijgt een complete APK-keuring van je bedrijf, inclusief onze digitale rapportages met aanbevelingen. Zo doorgronden wij samen waar het goed gaat en waar het anders of beter kan.

 

Accountantsverklaringen

Overheden, verzekeringsmaatschappijen en afnemers kunnen om verschillende redenen vragen om accountantsverklaringen. Bekende voorbeelden zijn de verklaringen omtrent het verzekerd belang, de verklaringen bij inlenersaansprakelijkheid van personeel en subsidieverklaringen. Wij kunnen de onderzoeken die aan de verklaring voorafgaan snel en efficiënt voor je uitvoeren.

 

IT-audit

Met onze IT-audit doorgronden en analyseren we je IT-omgeving grondig. Uit deze analyse volgen relevante praktische adviezen die je administratieve organisatie verbeteren. Bovendien hebben we veel ervaring met operationele pakketten, zoals Florisoft, Alfa Pro & Reflex, Navision, en alle gangbare financiële pakketten. 

 

Quick scan

Hoe kun je je het beste voorbereiden op een wettelijk verplichte accountantscontrole? Met onze quick scan brengen wij de verplichtingen in kaart. Zo krijg je een goed beeld van de aspecten die nog aandacht nodig hebben om een controleopdracht efficiënt te laten verlopen. Vooral als het belangrijk is om direct een goedkeurende verklaring bij je jaarrekening te krijgen, is een quick scan een hele goede voorbereiding.

 

Data-analyse

Via data-analyse brengen wij belangrijke stuurinformatie over omzet en marges in beeld. Dit doen we met een overzichtelijk en realtime bijgewerkt management-dashboard. Hierdoor kun je zelfs op afstand nog goed volgen hoe jouw organisatie ervoor staat en kun je tijdig bijsturen. Zo maak je jouw bedrijfsprocessen een stuk efficiënter.

“Ik heb het gevoel dat Van Wezel een onderdeel is van mijn bedrijf. Een schakel in het systeem, net als mijn personeel. Ze zijn betrokken, begrijpen wat er speelt, 
en weten wat de bedrijfscultuur is. “

Barend van den Broek

Pearle

Onze experts helpen u graag verder

Martijn van Rijn MSc RA

Accountant, Audit, Directie

Joeri Didden MSc RA

Accountant, Audit