"Mijn hart ligt bij de chocola - dan ga ik niet boekhouden."

René Huigsloot, Banketbakkerij Van Dam

"Ik heb het gevoel dat Van Wezel een onderdeel is van mijn bedrijf. Een schakel in het systeem, net als mijn personeel. Ze zijn betrokken, begrijpen wat er speelt, en wat de bedrijfscultuur is. "

Barend van den Broek, Pearle

"Wilbert is een leuke vent, enthousiast, betrokken. Hij snapt waar we naar toe willen. Hij luistert naar wat je wilt en denkt met je mee. We zitten op 1 lijn!"

Theo Hendriks & Anton van Vliet, CT De Boer

"We hebben onderzoek gedaan naar wie de beste accountant voor ons zou zijn. Van Wezel kwam daaruit. Met hen wilden we zaken doen. Vakbekwaam, snel, altijd bereikbaar, en aardige werknemers."

Henk van der Plas, Gebr. Van der Plas B.V.

“Ze zullen het ook zeggen als ik iets beter niet kan doen. Ze blijven rekenen. Als je meer huisjes hebt, betekent dat bijvoorbeeld niet automatisch dat je meer verdient”

Dolf Groenewegen, Strandhuisjes Willy Zuid

"De kwaliteit is goed en up-to-date. Ze gaan met hun tijd mee. Ze hebben een lange geschiedenis, maar vergrijzen zeker niet."

Wim de Leeuw & Terry Bloemert, De Leeuw

Contact2017-01-26T12:14:10+00:00

Klanttevredenheid

Van Wezel accountants en adviseurs hecht aan tevreden relaties en werkt daarom steeds aan de kwaliteit van de dienstverlening. Waar gewerkt wordt, kunnen echter fouten worden gemaakt en kunnen misverstanden ontstaan. Indien u ontevreden bent over een van onze medewerkers, over onze dienstverlening of wat voor aspect van onze organisatie dan ook, dan nodigen we u nadrukkelijk uit om ons dat zo snel mogelijk te laten weten. Uw opmerkingen nemen wij zeer serieus en waar wenselijk zoeken we met u naar een passende oplossing.

Lees meer over de klachtenprocedure via deze link.

NEEM VANDAAG NOG DE BESLISSING

Het overstappen en/of kiezen van accountant doet u niet zomaar, hiervoor moet u goed zijn geïnformeerd en weten met wie u in zee gaat. Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik kan u kort en bondig vertellen waarom u met een gerust hart uw administratie en financiële toekomst in handen van Van Wezel accountants en adviseurs kunt leggen.

Ik beloof u dat u er geen spijt van krijgt.

Marieke de Geus: 071-4092176 of 06 244 266 26

Verzend

WIJ DOEN HET SAMEN MET U!

Contact info

Oegstgeesterweg 199
2231 AT Rijnsburg
071-4092100
info@vanwezelacc.nl