Werken bij Van Wezel betekent ruimte om te groeien in je vak. Wat jij geeft, geven wij terug. Onze informele bedrijfscultuur zorgt voor een goede werksfeer en korte lijnen. Bij Van Wezel is jouw carrière in goede handen! 

Wat wij bieden

Van Wezel blijft groeien en we hebben dan ook vaak nieuwe mensen nodig, zowel starters als mediors en seniors. Naast een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij veel ruimte voor ontwikkeling. Zo kun je een werken/leren-traject volgen bij Nyenrode en studeren tijdens werkuren.

 

Bedrijfscultuur

Bij Van Wezel werken enthousiaste, gedreven en betrokken mensen. Op de werkvloer heerst een open sfeer en lopen we makkelijk bij elkaar binnen. Eerlijkheid, nuchterheid en behulpzaamheid hebben wij hoog in het vaandel.

Onze vacatures

Ervaren assistent-accountant (ft)

Heb jij ervaring in de accountancy, een opleiding die hierop aansluit en zoek jij een nieuwe uitdaging? Maak dan de stap en kom per direct ons team versterken!

Rijnsburg
Fulltime

Relatiebeheerder (ft)

Leg jij makkelijk contact en beheers je de kunst van het onderhouden van een goede relatie en heb je geen nine to five mentaliteit, dan hebben wij een inspirerende uitdaging met potentie.

Rijnsburg
Fulltime

Beginnend assistent-accountant (ft)

Ben jij (bijna) in het bezit van een HAVO- of VWO-diploma en zoek je een nieuwe uitdaging? Kom dan per direct ons enthousiaste team versterken!

Rijnsburg
Fulltime