Wat jij als collega geeft, geven wij terug

Onze vacaturesWerken bij Van Wezel betekent ruimte om te groeien in je vak. Wat jij geeft, geven wij terug. Onze informele bedrijfscultuur zorgt voor een goede werksfeer en korte lijnen. Bij Van Wezel is jouw carrière in goede handen! 

fulltime

Audit – Ervaren Assistent Accountant

Van Wezel is op zoek naar een ervaren Assistent Accountant Audit die goed past binnen het enthousiaste auditteam. Het begeleiden van beginnend assistent-accountants voor het maken van een goede start in het controleteam behoort tot de taken. Enthousiast? Reageer snel!

fulltime

Adviseur Corporate Finance

Van Wezel is op zoek naar een proactieve en hands-on adviseur binnen het MKB. Binnen de hechte en informele setting heb je een breed aandachtsgebied. Door de korte lijnen en actieve begeleiding zul je snel kunnen doorgroeien.

fulltime

Samenstel / Advies – Relatiebeheerder

Voor de samenstel- en adviespraktijk is Van Wezel op zoek naar een Relatiebeheerder die goed past in een bevlogen team dat klanten ondersteunt bij het realiseren van hun plannen.

fulltime

Samenstel / Advies – Beginnend Assistent Accountant

Heb je net (of bijna) een vwo-, hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je klaar voor de volgende stap? Als Assistent Accountant word je bij Van Wezel onder professionele begeleiding klaargestoomd voor het accountancyvak.

fulltime

Samenstel / Advies – Ervaren Assistent Accountant

Heb je al ervaring met accountancy en ben je op zoek naar een enthousiast team waarbinnen je jouw talenten verder kunt ontwikkelen? Reageer dan nu!

fulltime

(Beginnend) Salarisadministrateur (ft)

Van Wezel is op zoek naar een salarisadministrateur die wil doorgroeien en goed past in een bevlogen team dat klanten ondersteunt bij hun personeelszaken en verwerking van salarisadministratie.

fulltime

Audit - Teamleider (ft)

Voor de auditpraktijk is Van Wezel op zoek naar een Teamleider Audit die goed past in een bevlogen team dat klanten ondersteunt bij het realiseren van hun plannen. Direct reageren? Neem contact op met Martijn van Rijn RA voor meer informatie: mvrijn@vanwezelacc.nl / 0612109342.