AdminstratieAdministratie

Wij zijn helemaal thuis in de financiële administratie. Een goede administratie is belangrijk voor ieder bedrijf, maar vergt wel veel tijd en aandacht. De vele administratieve verplichtingen zijn vaak een zware last. De administratie kan zoveel tijd en aandacht vragen dat de gezonde ontwikkeling en groei van uw bedrijf in gevaar komen. Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen. U mag rekenen op betrouwbare en flexibele professionals die begrijpen welke eisen uw administratie stelt. Mensen die u kent en vertrouwt en die enthousiast met u meedenken en anticiperen op veranderingen door verbeteringen aan te dragen. Onze mensen werken in teams die hun kennis delen, zodat u kunt rekenen op continuïteit in de dienstverlening.

Van Wezel accountants en adviseurs biedt u de volgende diensten:

Het opzetten van een effectieve en efficiënte administratie vergt veel kennis en inzicht. Zaken die hierbij een rol spelen zijn bijvoorbeeld:

  • Welke informatie is er vanuit de administratie nodig voor fiscale aangiften, verzekering- en statistiekopgaven, en dergelijke?
  • Aan welke eisen moet de administratie voldoen voor de diverse inspecties?
    Welke managementinformatie heeft u nodig vanuit de administratie voor uw bedrijfsvoering?
  • Welk financieel pakket is geschikt voor uw onderneming?
  • Is internetboekhouden iets voor u?

Een goede administratie vergt veel tijd en aandacht. Wij kunnen uw administratie lasten volledig overnemen. U levert de administratie periodiek in op ons kantoor en wij dragen zorg voor de volledige verwerking en verzorgen de aangiften omzetbelasting en intracommunautaire leveringen. U heeft er geen omkijken meer naar.
U kunt ook kiezen voor ondersteuning bij u op kantoor. Op afspraak komen we langs, werken de administratie bij en lossen (eventueel) andere vraagstukken voor u op. U kunt rekenen op deskundige begeleiding van uw eigen mensen.
Tegenwoordig kan de administratie ook via het internet bijgehouden worden. Dit verhoogt in sommige gevallen de flexibiliteit waarmee wij u administratief bij kunnen staan. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van online-boekhouden voor uw onderneming.

Er zijn veel situaties denkbaar waardoor u tijdelijk te maken heeft met capaciteitsproblemen op de financiële administratie. U kunt ons dan inschakelen voor ondersteuning. Wij kennen uw onderneming immers en zijn daardoor prima in staat om uw administratie op orde te brengen, of om achterstanden weg te werken. Wij kunnen tijdelijk een administrateur of controller inzetten, zodat het administratieve proces doorgaat en u zich volledig kunt richt op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

HEEFT U EEN FINANCIELE VRAAG? VRAAG HET ONZE EXPERTS.

WIJ DOEN HET SAMEN MET U