IS UW VISIE AMBITIE?

Bij Van Wezel accountants en adviseurs – met circa 80 medewerkers een toonaangevende accountants-organisatie in de duin- en bollenstreek – zeker!
Betrokkenheid, inzet en een no-nonsense aanpak kenmerken ons als partners met een gezonde ‘ambitie’ als een belangrijke visie.
Wij streven ernaar om door onze relaties als zodanig te worden (h)erkend. Ons informele karakter sluit goed aan bij de wensen van de MKB-sector.
Wij zijn een multidisciplinair kantoor met een onafhankelijke fiscale-, controle- en accountancy-afdeling en onze eigen IT-specialisten hierdoor zijn wij zeer vooruitstrevend op het gebied van online-dienstverlening en kunnen onze cliënten optimaal bedienen met de techniek van nu.

Over ons

Wij hebben alle kennis in huis die u van uw accountant mag verwachten. We zijn thuis in de belangrijkste vraagstukken.

Onze diensten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten helpen u graag met de volgende kennisgebieden:

Meer over onze mensen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten helpen u graag met de volgende kennisgebieden:

Een brede blik, met een lokaal oog!

Administratie

Wij zijn helemaal thuis in de financiële administratie. Een goede administratie is belangrijk voor ieder bedrijf, maar vergt wel veel tijd en aandacht. De vele administratieve verplichtingen zijn vaak een zware last. De administratie kan zoveel tijd en aandacht vragen dat de gezonde ontwikkeling en groei van uw bedrijf in gevaar komen.

Accountancy

Inzicht geven in de stand van zaken van uw onderneming is het belangrijkste kenmerk van onze accountancydiensten. Wij geven u een helder beeld van uw huidige situatie, maar wij geven ook aanbevelingen voor de toekomst.

Fiscaal

Wij volgen de fiscale ontwikkelingen in binnen- en buitenland op de voet. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, dus is het belangrijk dat er specialisten naar kijken. Onze belastingadviseurs trekken direct aan de bel, zodra de ontwikkelingen gevolgen hebben voor u, en geven u advies over de meest geschikte vervolgstappen.

Organisatie- en bedrijfsadvies

Van Wezel accountants en adviseurs doet veel meer dan het opstellen of controleren van cijfers. Wij zijn de aangewezen persoon om u te adviseren bij complexe financiële vraagstukken, kostenbeheersing en het verbeteren van de interne organisatie.

Salarisadministratie en bedrijfsadvies

Het voeren van een salarisadministratie is een veeleisende discipline. De sociale en fiscale wetten en regels zijn complex en worden voortdurend veranderd door de overheid.

ZZP ondersteuning

In de huidige tijd starten steeds meer vakmensen als zelfstandige ondernemer. Zonder de beperkingen van een dienstverband oefenen zij hun vak uit als zelfstandige zonder personeel.

Heeft u een financiële vraag? Vraag het onze experts.

WIJ DOEN HET SAMEN MET U

Wij werken met een hecht team voor een grote verscheidenheid aan klanten van ZZP’er tot en met grote internationaal opererende ondernemingen en geven deze allemaal de hoogste kwaliteit en service die mogelijk is.